Να στείλετε μήνυμα

SAF27.5-16-2 Κεντροπλανώδης ανεμιστήρας κυλίνδρου με περιστρεφόμενο καμπυλωτό ελκυστήρα

SAF27.5-16-2 Κεντροπλανώδης ανεμιστήρας κυλίνδρου με περιστρεφόμενο καμπυλωτό ελκυστήρα
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Ειδικά χαρακτηριστικά: Αντικροσιτική επικάλυψη, υψηλή απόδοση
Σχήμα: Saf27.5-16-2
Διαμόρφωση εισόδου: Κουτί εισόδου
Διάμετρος πλημνών: 1700mm
Τύπος στροφείων: Προς τα πίσω καμμμένος
Διαμόρφωση της πρίζας: Κεφάλαιο περιτύλιξης
Υλικό: χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο
Τύπος προϊόντος: Κεντροαποστάτης ανεμιστήρας
Βασικές πληροφορίες
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η πρόοδος διπλού σταδίου τροχού εξασφαλίζει ότι η ροή αέρα είναι σταθερή και ισχυρή, καθιστώντας τον ανεμιστήρα TLT ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.Η διαμόρφωση της έξοδος του ανεμιστήρα είναι ένα περιτύλιγμα περιβλήματος, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση του θορύβου.

Είτε χρειάζεται να αερίσετε ένα μεγάλο εργοστάσιο είτε να παρέχετε ψύξη για ένα εμπορικό κτίριο, ο ανεμιστήρας προώθησης TLT είναι η τέλεια λύση.το οποίο είναι αρκετά ανθεκτικό και ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε βαριά χρήση χωρίς να συμβιβάζεται με τις επιδόσεις.

Με τον ανεμιστήρα αερισμού TLT, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες εξαερισμού σας.Η διπλή εξέλιξη τροχιάς του ανεμιστήρα και η διαμόρφωση εξόδου περιβλήματος περιστροφής εξασφαλίζουν ότι παρέχει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα, ενώ η διαμόρφωση του κιβωτίου εισόδου του διευκολύνει την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Επενδύστε στον ανεμιστήρα TLT σήμερα και απολαύστε τα οφέλη ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικού συστήματος εξαερισμού για τα επόμενα χρόνια.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Εμπνευσμένος ανεμιστήρας προβολής TLT
 • Αριθμός λεπίδων: 16
 • Τύπος τροχοφόρου: Πίσω καμπυλωμένος
 • Διάμετρος τροχοφόρου: 2750 mm
 • Πρότυπο: SAF27.5-16-2
 • Υλικό: Χάλυβα άνθρακα, ανοξείδωτο χάλυβα
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Εμπνευσμένος ανεμιστήρας Τεχνικές παραμέτρους
Διαμόρφωση εισόδου Κουτί εισόδου
Διαμόρφωση της πρίζας Κεφάλαιο περιτύλιξης
Υλικό Χάλυβα άνθρακα, ανοξείδωτο χάλυβα
Ειδικά χαρακτηριστικά Αντικροσιτική επικάλυψη, υψηλή απόδοση
Διάμετρος κόμβου 1700 χιλιοστά
Εφαρμογή Βιομηχανική
Αριθμός λεπίδων 16
Τύπος τροφοδότης Πίσω καμπυλωμένο
Προοδευτικότητα Διπλό στάδιο ελκυστήρα
Διάμετρος τροχοφόρου 2750 χιλιοστά
 

Εφαρμογές:

Μια από τις κύριες εφαρμογές του προϊόντος TLT είναι στη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας.που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της αποδοτικής καύσης και τη μείωση των εκπομπώνΟ ανεμιστήρας είναι επίσης ιδανικός για χρήση στη βιομηχανία τσιμέντου, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή καυτών αερίων από το φούρνο και την ψύξη τους για περαιτέρω επεξεργασία.

Ο ανεμιστήρας προερχόμενης ροής TLT είναι επίσης κατάλληλος για χρήση στη μεταλλευτική βιομηχανία.Ο ανεμιστήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη χημική βιομηχανία, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία διαβρωτικών και επικίνδυνων αερίων και υγρών.

Το μοντέλο SAF27.5-16-2 του ανεμιστήρα προερχόμενης έλξης TLT έχει σχεδιαστεί με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως μια επικάλυψη κατά της διάβρωσης,το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα όπου η διάβρωση αποτελεί σημαντικό πρόβλημαΗ υψηλή απόδοση του ανεμιστήρα τον καθιστά επίσης εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές όπου η εξοικονόμηση ενέργειας είναι προτεραιότητα.

Συνοπτικά, το προϊόν TLT Induced Draft Fan είναι ένα ευέλικτο και ισχυρό εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.Η διαμόρφωση της εξόδου του σε περίβλημα κυλίνδρου και η διάμετρος του τροχού 2750 mm το καθιστούν ιδανικό για τη μετακίνηση μεγάλων όγκων αέρα και αερίων, ενώ η αντιατρωτική επίστρωσή του και η υψηλή απόδοσή του την καθιστούν αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για διάφορα σενάρια.

 

Προσαρμογή:

 • Αριθμός λεπίδων: 16
 • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Αντικροσιτική επικάλυψη, υψηλή απόδοση
 • Διαμόρφωση της πρίζας: Κεφάλαιο περιήγησης
 • Τύπος τροχοφόρου: Πίσω καμπυλωμένος
 • Διαμόρφωση εισροής: Θήκη εισροής

Με τις υπηρεσίες εξατομίκευσης προϊόντων μας, μπορείτε να τροποποιήσετε τον ανεμιστήρα επαγωγικής ροής για να ανταποκριθεί στις μοναδικές σας απαιτήσεις.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σαςΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν μας και τις υπηρεσίες εξατομίκευσης.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν TLT Induced Draft Fan έρχεται με ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και αποτελεσματικότητας.εγκατάστασηΕπίσης, προσφέρουμε προγράμματα κατάρτισης για τους χειριστές και το προσωπικό συντήρησης για να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν το προϊόν και πώς να το χειρίζονται και να το συντηρούν αποτελεσματικά.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων και επισκευής για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς και ανταλλακτικά και αναβαθμίσεις για τη βελτίωση της απόδοσης του ανεμιστήρα.Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και εξυπηρέτησης για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή τους με το προϊόν μας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Α: Ο ανεμιστήρας προσανατολισμού TLT χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αρνητικής πίεσης σε εφαρμογές βιομηχανικών διεργασιών, όπως σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, χάλυβα, διυλιστήρια και εργοστάσια τσιμέντου.

Ε: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ανεμιστήρα προερχόμενης ροής TLT;

Α: Ο ανεμιστήρας προερχόμενης ροής TLT είναι ενεργειακά αποδοτικός, αξιόπιστος και έχει μακρά διάρκεια ζωής.

Ε: Από ποια υλικά είναι κατασκευασμένος ο ανεμιστήρας προερχόμενης ροής TLT;

Α: Ο ανεμιστήρας προσανατολισμού TLT είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα άνθρακα, του ανοξείδωτου χάλυβα και των κράματος νικελίου, για να εξασφαλιστεί η αντοχή και η αντοχή στη διάβρωση.

Ε: Ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα ροής αέρα του ανεμιστήρα προερχόμενης ροής TLT;

Α: Η μέγιστη χωρητικότητα ροής αέρα του ανεμιστήρα προερχόμενης πίεσης TLT είναι 1,500,000 κυβικά πόδια ανά λεπτό (CFM).

Ε: Πώς τοποθετείται ο ανεμιστήρας προσανατολισμού TLT;

Α: Ο ανεμιστήρας προερχόμενης ροής TLT μπορεί να εγκατασταθεί οριζόντια ή κατακόρυφα, ανάλογα με την εφαρμογή.Θα πρέπει να τοποθετείται σε βάσεις από σκυρόδεμα και να συνδέεται με σωλήνες με φλάντζες ή συνδέσεις.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 8613916002258
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)