Να στείλετε μήνυμα

Μεταβλητή συχνότητα κίνησης RAT35.5-20-1 Υψηλής απόδοσης φυγοκεντρικός ανεμιστήρας

Μεταβλητή συχνότητα κίνησης RAT35.5-20-1 Υψηλής απόδοσης φυγοκεντρικός ανεμιστήρας
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Σχήμα: Rat35.5-20-1
Διάμετρος τροχοφόρου: 3550mm
πρόοδος: Ενιαίο σκηνικό στροφείο
Υλικό: χάλυβα
Τύπος προϊόντος: Κεντροαποστάτης ανεμιστήρας
Έλεγχος ταχύτητας: Μονάδα μεταβλητής συχνότητας
Τύπος κινητήρα: ΤΕΠΚ
Πιστοποιητικά: Πιστοποιημένο από την AMCA
Βασικές πληροφορίες
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του TLT Booster Fan είναι ο τύπος του κινητήρα του.Αυτός ο τύπος κινητήρα είναι ανθεκτικός και μπορεί να αντέξει τις πιο σκληρές συνθήκες, το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση σε βαριά οχήματα.

Ο ανεμιστήρας TLT Booster είναι επίσης εξοπλισμένος με κινητήρα μεταβλητής συχνότητας που επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας.Είτε χρειάζεστε υψηλής ή χαμηλής ταχύτητας εναέρια κίνησηΑυτός ο ανεμιστήρας μπορεί να τα κάνει όλα.

Αξιακός ανεμιστήρας ροής, Αξιακός ανεμιστήρας ροής, Αξιακός ανεμιστήρας ροής.Αυτό το σχέδιο το καθιστά ιδανικό για τα μέρη που απαιτούν υψηλό όγκο κίνησης αέραΕίτε χρειάζεται να ψύξετε ένα μεγάλο δωμάτιο είτε να αερίσετε έναν περιορισμένο χώρο, ο ανεμιστήρας TLT Booster μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Συνολικά, ο ανεμιστήρας TLT είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για όλες τις ανάγκες σας.και μεταβλητής ελέγχου ταχύτητας το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογώνΕίτε χρειάζεται να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα σε μια αποθήκη ή να ψύξετε μια μεγάλη εγκατάσταση παραγωγής, ο ανεμιστήρας TLT Booster σας καλύπτει.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: TLT Booster Fan
 • Τύπος κινητήρα: TEFC
 • Προοδευτικότητα: μονοσταθμικός ωθητής
 • Πρότυπο: RAT35.5-20-1
 • Πιστοποιητικά: AMCA Certified
 • Διάμετρος τροχοφόρου: 3550 mm
 • Αξονικός ανεμιστήρας ροής
 • Αξονικός ανεμιστήρας ροής
 • Αξονικός ανεμιστήρας ροής
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Υλικό Χάλυβας
Τύπος προϊόντος Κεντροαποστάτης ανεμιστήρας
Διάμετρος τροχοφόρου 3550 χιλιοστά
Εγγύηση 1 έτος περιορισμένη
Τύπος κινητήρα ΤΕΠΚ
Ελέγχος ταχύτητας Δυνατότητα μεταβλητής συχνότητας
Σχήμα RAT35.5-20-1
Πιστοποιητικά Πιστοποιημένο από την AMCA
Προοδευτικότητα Ενιαίο στάδιο ελκυστήρα
 

Εφαρμογές:

Μια από τις κύριες εφαρμογές του ανεμιστήρα TLT είναι σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου ο εξαερισμός είναι κρίσιμος για την ασφάλεια και την άνεση των εργαζομένων.αποθήκεςΗ ισχυρή φυγοκεντρική του κατασκευή του επιτρέπει την μετακίνηση μεγάλων όγκων αέρα.το οποίο το καθιστά ιδανικό για αυτά τα είδη των περιβάλλοντων.

Εκτός από τα βιομηχανικά περιβάλλοντα, ο ανεμιστήρας TLT Booster μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εμπορικά περιβάλλοντα όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και άλλα μεγάλα κτίρια.Ο σχεδιασμός του ανεμιστήρα αξιακής ροής τον καθιστά αποτελεσματικό εργαλείο για την κυκλοφορία του αέρα και τη διατήρηση μιας άνετης ατμόσφαιρας για τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

Ο ανεμιστήρας ενίσχυσης TLT μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε γεωργικές εγκαταστάσεις όπως εκτροφεία πουλερικών, θερμοκήπια και άλλες εγκαταστάσεις κτηνοτροφίας.Ο ισχυρός κινητήρας του και η μεγάλη ροή αέρα του το καθιστούν ιδανική λύση για τη βελτίωση του εξαερισμού και τη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος για τα ζώα.

Χάρη στην ανθεκτική κατασκευή από χάλυβα και την περιορισμένη εγγύηση ενός έτους, ο ανεμιστήρας TLT Booster είναι μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση για όλες τις ανάγκες ροής αέρα και εξαερισμού.Αν χρειάζεται να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα σε μια βιομηχανική εγκατάσταση, να κυκλοφορήσει αέρα σε ένα εμπορικό κτίριο ή να διατηρήσει ένα υγιές περιβάλλον σε ένα γεωργικό περιβάλλον, ο ανεμιστήρας TLT Booster είναι σε θέση να εκτελέσει το έργο.

 

Προσαρμογή:

- Έλεγχος ταχύτητας: μεταβλητή συχνότητα

- τύπος κινητήρα: TEFC

- Πρόοδος: Μονοστασιακός τροφοδότης

- Υλικό: χάλυβα

- Τύπος προϊόντος: Κεντροαστροφικός ανεμιστήρας

Με αυτές τις προσαρμογές, ο ανεμιστήρας TLT Booster μπορεί να προσφέρει ισχυρή και αποτελεσματική απόδοση.Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα και την αντοχή αυτού του προϊόντοςΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν TLT Booster Fan συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και μακροζωίας.Η ομάδα μας από εξειδικευμένους επαγγελματίες είναι διαθέσιμη για να παρέχει βοήθεια με την εγκατάστασηΠαρέχουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των δοκιμών και της έναρξης λειτουργίας του συστήματος.Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν μια θετική και άνευ προβλημάτων εμπειρία με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

 • 1 TLT ανεμιστήρας ενισχυτή
 • 1 Εγχειρίδιο χρήσης

Πληροφορίες αποστολής:

 • Βάρος αποστολής: 2 λίβρες
 • Μετρήσεις αποστολής: 10 x 10 x 10 ίντσες
 • Μέθοδος αποστολής: Κανονική αποστολή
 

Γενικά ερωτήματα:

Α: Ο ανεμιστήρας TLT Booster είναι ένας ανεμιστήρας εξαερισμού που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ροή του αέρα και να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα στα σπίτια και τα κτίρια.

Ε: Ποιες είναι οι διαστάσεις του ανεμιστήρα ενίσχυσης TLT;

Ο ανεμιστήρας TLT έχει διάμετρο 6 ίντσες και βάθος 2,5 ίντσες.

Ε: Ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα ροής αέρα του ανεμιστήρα TLT Booster;

Α: Ο ανεμιστήρας ενίσχυσης TLT έχει μέγιστη χωρητικότητα ροής αέρα 160 CFM ( κυβικά πόδια ανά λεπτό).

Ε: Μπορεί ο ανεμιστήρας ενίσχυσης TLT να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε τύπο αγωγού;

Α: Ναι, ο ανεμιστήρας TLT Booster μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε τύπο αγωγού, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών, ορθογώνιων και τετραγωνικών αγωγών.

Ε: Είναι εύκολο να εγκατασταθεί ο ανεμιστήρας ενίσχυσης TLT;

Α: Ναι, ο ανεμιστήρας TLT Booster έχει σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση και συνοδεύεται από όλο το απαραίτητο υλικό και οδηγίες.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 8613916002258
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)